Over ons

Gezellig dat u een kijkje komt nemen op mijn website en webwinkel. Waar Ik woonaccessoires en antiek, brocante, vintage, landelijke artikelen verkopen. Voornamelijk zijn dit servies onderdelen van serviezen die niet meer in de winkel te koop zijn maar er kunnen ook dingen tussen zitten die nog steeds te koop zijn. Alle artikelen zijn gebruikt en kunnen gebruikerssporen hebben. Ik vind het persoonlijk erg leuk om mooie items te zoeken en klaar te maken voor verkoop in mijn webwinkel zodat ik deze leuke pareltjes kan doorgeven voor wie daar interesse in heeft.

 

Over ons
Oude vintage waskom
Zelf ben ik een voorstander van gebruikte spullen, omdat er niks nieuws gemaakt hoeft te worden en dat scheelt een hoop CO2-uitstoot.
Zelf heb ik bijna 18 jaar op de markt gewerkt waar ik met veel plezier heb gewerkt. Op het moment doe ik naar mijn website nog schoonmaakwerk. Ik ben getrouwd en heb 2 lieve kinderen dus ik ben eigenlijk altijd lekker bezig. Heerlijk om naast mijn baan heerlijk op pad te gaan om leuke spullen te zoeken voor mijn webwinkel. En alles schoon te maken en netjes in de winkel te plaatsen.
Leuke spullen voor in de keuken of woonkamer zodat u uw servies weer compleet kunt maken of gewoon om nostalgische reden. Of om een plekje in de kamer keuken of waar dan ook in huis op te vullen en op te leuken.  Ik heb een behoorlijk assortiment al opgebouwd dus ik zou zeggen neem gerust eens een kijkje.
Ik zal de artikelen goed voor u inpakken zodat het heel bij u thuis komt.
Ik verzend iedere werkdag en op Zaterdag. Op Zondag en feestdagen versturen ik géén Pakketten. Na het versturen krijgt de track en trace van post.nl van mij. Zodat u en ik alle 2 kunnen zien waar het pakket zich bevind.

Met vriendelijke Groet,
Anika Mulder

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om uit hoofde van ons privacybeleid dat conform de GDPR/AVG is opgesteld.

%d bloggers liken dit: